Προκήρυξη Εσωτερικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2011

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο προκηρύσσει  εσωτερικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο. Δικαίωμα συμμετοχής στο εσωτερικό πρωτάθλημα έχει:

Η  επίσημη ομάδα κάθε Τμήματος (προπτυχιακοί & μεταπτυχιακοί φοιτητές). 

Οι παίκτες – φοιτητές κάθε Τμήματος για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι μέλη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου η να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, (αίτηση, δυο φωτογραφίες, βεβαίωση από ειδικευμένο γενικό ιατρό, καθώς και βεβαίωση σπουδών). Χωρίς την κάρτα μέλους δεν θα επιτρέπεται η συμμέτοχη στο πρωτάθλημα.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από οκτώ (8) παίκτες του ιδίου τμήματος, οι  οποίοι θα δηλωθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος., κάθε  δήλωση ομάδος  θα πρέπει να συνοδεύεται από  δύο (2) υπεύθυνους  με το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης και θα διαιτητεύονται από αξιολογημένους διαιτητές του τοπικού συνδέσμου Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: http://unisport.uoc.gr

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες έως τις  10- 02- 2011 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο  ή στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κνωσό (πτέρυγα Λ  γραφείο 219) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: unisport@admin.uoc.gr

 

Υ.Γ. παρακαλώ όπως οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα να μεριμνήσουν ώστε τα αθλητικά παπούτσια τους να είναι ειδικά για παρκέ.

 

Στέλιος Ζαχαριουδάκης

Υπεύθυνος πρωταθλήματος