Παρουσίαση του 5ου Παγκοσμιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος Match Racing 2010

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το  5o Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Match Racing ( 5 έως 12 Ιουλίου 2010) στο Γάζι Ηρακλείου, Ζαχαριουδάκης Στέλιος, Βιτσάκης Γιώργος και Βασιλάκη Μαρίνα, συμμετείχαν στην ενημερωτική συνάντηση μεταξύ των Οργανωτικών Επιτροπών των Παγκοσμίων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων 2010 και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία τις  Ομοσπονδίας στις Βρυξέλλες  11 και 12 Δεκεμβρίου 2010.

Επίσης πραγματοποιήθηκε συναντήση με τον τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας για την Ιστιοπλοϊα κ. Galliot όπου συζήτησαν τεχνικά θέματα σχετικά με την άρτια διεξαγωγή των αγώνων καθώς και παρουσίαση στα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της διοργάνωσης. 

Το παραπάνω Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα έχει ανατεθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά απο κατάθεση πλήρους φακέλου υποψηφιότητας του (2008) και έγκριση του απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Στην προσπάθεια του αυτή το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και δια Βίου Μάθησης και ειδικότερα της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Παιδείας (Ε.Α.Τ.Ε.) καθώς και του Δήμου Γαζίου.