Πρόσκληση Εθελοντών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων U19

Πρόσκληση Εθελοντών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων U19

Με απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (F.I.B.A.) ανατέθηκε στη Χώρα μας η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων U19, με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων Εθνικών Ομάδων (ΚΡΟΑΤΙΑ, ΙΡΑΝ, Η.Π.Α., ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΚΙΝΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕΡΒΙΑ, Ν. ΚΟΡΕΑ, ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 27 Ιούνιου έως 5 Ιουλίου 2015 στο Ηράκλειο και στα κλειστά Γυμναστήρια, «2 Αοράκια» και στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστήμιου Κρήτης, με τη συν διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.
Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, φοιτητές και φοιτήτριες, εργαζόμενους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Ι.Τ.Ε. να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που ακολουθεί και αποστέλλοντας την στο e- mail της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, ekask@otenet.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιηθούν :

ως συνοδοί ομάδων (άνω των 17 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση τη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, θα εκτιμηθεί η γνώση και 2ης ξένης γλώσσας),

και ως εθελοντές γηπέδων (άνω των 15 ετών ).

ενώ παράλληλα θα τους δοθούν:

• διαπίστευση,
• αθλητική περιβολή και
• 2 δωρεάν εισιτήρια για κάθε αγωνιστική ημέρα.

Φόρμα Συμμετοχής Εθελοντών

Όνομα

Επώνυμο

Πατρώνυμο

Ημερομηνία γέννησης

Διεύθυνση

Πόλη

Τ.Κ.

Κινητό τηλέφωνο

Τηλέφωνο οικίας

e-mail

Ξένες γλώσσες