Ενημέρωση για την διεύρυνση του ωραρίου

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση, της Επιτροπής Αθλητισμού του Π.Κ., την απόφαση της Συγκλήτου (357η, 22/9/2016), και τον κανονισμό λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 διευρύνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες του,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του και  περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • διευρυμένο ωράριο Δευτέρα - Παρασκευή έως τις 20:30μμ,
  • λειτουργία της πισίνας με ναυαγοσώστη/γυμναστή,
  • παροχή συμβουλευτικής στην άσκηση,
  • παροχή συμβουλευτικής στη διατροφή/συνήθειες μέσω σειράς σεμιναρίων,
  • παροχή μαθημάτων για παιδιά εργαζομένων (κολύμβηση, μπάσκετ),
  • δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης της αίθουσας αθλοπαιδιών με χρέωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΓΗ: http://unisport.uoc.gr

 

Η εγγραφή στο ΠΓΗ γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών που περιγράφονται στην ιστοσελίδα του Γυμναστηρίου.

Όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα μαθημάτων και προπονήσεων κολύμβησης μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Γραμματεία του Γυμναστηρίου στο τηλέφωνο 5232 Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τμήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Για πρώτη φορά το Γυμναστήριο ανοίγει τις πόρτες του και στους απόφοιτους  του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και σε εξωτερικά μέλη. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Γυμναστηρίου.

Για την παροχή των υπηρεσιών αυτών και για τη σωστή συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού ορίστηκε μια σειρά χρεώσεων που είναι η ελάχιστη απαραίτητη για τη λειτουργία του ΠΓΗ.

Συγκεκριμένα:

1. Φοιτητές-τριες έχουν δικαίωμα δωρεάν χρήσης του Γυμναστηρίου

2. Κόστος εγγραφής/ανανέωσης (για φοιτητές-τριες και εργαζόμενους ΠΚ-ΙΤΕ-ENISA-απόφοιτοι ΠΚ- εξωτερικά μέλη) 10 ευρώ (εκτός από τους φοιτητές-τριες που έχουν δικαίωμα σίτισης για τους οποίους είναι δωρεάν)

3. Ετήσια συνδρομή για εργαζόμενους και μέλη ΔΕΠ: 60 ευρώ

4. Σύζυγος εργαζόμενου 40 ευρώ ετησίως και παιδιά 10 ευρώ ετησίως με εγγραφή ενός τουλάχιστον γονέα.

5. Ετήσια συνδρομή για απόφοιτους ΠΚ και μέλη ΙΤΕ, ENISA, 100 ευρώ.

6. Ετήσια συνδρομή για εξωτερικούς χρήστες 120 ευρώ. Υπάρχει όριο στις εγγραφές εξωτερικών χρηστών τα 200 μέλη.

7. Οργάνωση προγράμματος κολύμβησης και μπάσκετ για παιδιά (εργαζομένων)- χρέωση 120 ευρώ το τετράμηνο (ΟΚΤ-ΙΑΝ) (ΦΕΒ-ΜΑΙ) για το κάθε άθλημα.

8. Οργάνωση Camp για παιδιά εργαζομένων (Ιούνιος-Ιούλιος)

9. Ενοικίαση του γηπέδου σε ομάδες που συμμετέχουν στο εργασιακό πρωτάθλημα του Δήμου Ηρακλείου και σε ομάδες μελών του γυμναστηρίου (δυνατότητα κράτησης): 25 ευρώ την ώρα.

Σημείωση: Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται 20% παρακράτηση ΕΛΚΕ και 24% ΦΠΑ.

Στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΠΓΗ αναλυτικός ισολογισμός εσόδων-εξόδων ώστε τα μέλη του να είναι ενήμερα για το πώς αξιοποιούνται οι συνδρομές τους.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας στη συλλογική αυτή προσπάθεια για «Υγεία και Άθληση». Η διοίκηση του ΠΓΗ είναι ανοικτή σε προτάσεις των μελών του για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Γυμναστηρίου. Προτάσεις μπορείτε να στέλνετε στο email: unisport@uoc.gr. Ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών του, σκοπεύουμε να οργανώσουμε σειρά εσωτερικών αγώνων σε διάφορα αθλήματα καθώς και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Στόχος όλων είναι το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο να γίνει πόλος συνάντησης των μελών του ΠΚ πέρα από το καθημερινό ακαδημαϊκό και εργασιακό περιβάλλον εφαρμόζοντας την αρχή «Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ».