Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

 

 

15ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Δείτε εδω τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων

14ος Αγώνας Δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 ο 14ος Αγώνας Δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος διοργανώθηκε από την Επιτροπή Αθλητισμού Ηρακλείου και τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής - Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου(ΔΟΠΑΦΜΑΗ) και όπως κάθε χρόνο ήταν αφιερωμένος στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1973. Ο αγώνας έχει καθιερωθεί από το 2002 και συνδέει τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης από την Κνωσό στις Βούτες, περνώντας μέσα από το κέντρο του Ηρακλείου.

Πρώτος άνδρας τερμάτισε ο Σηφάκης Μανώλης (Αφορδακός Team) σημειώνοντας χρόνο 41’ 50’’ και πρώτη γυναίκα η  Μπάναχ Όλγα  (Ανεξάρτητη) που σημείωσε χρόνο 52’ 00’’.    

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η Επιτροπή Αθλητισμού εκφράζει τις θέρμες τους ευχαριστίες, στους άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για την  βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Ηρακλείου για την συνδρομή του. 

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς του αγώνα, τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής- Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου(ΔΟΠΑΦΜΑΗ), τα Νερά Ρούβας και το Ζαχαροπλαστείο του κ. Στέφανου Αντωνάκη.

Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα, είτε ως ανεξάρτητοι είτε ως μέλη Αθλητικών Συλλόγων, είτε ως μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του. 

Τέλος ευχαριστεί όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και την κάλυψη του αγώνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα δίδονται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο 2810 54 52 30 (κ. Στέλιος Ζαχαριουδάκης). 

e-mail επικοινωνίας : unisport@admin.uoc.gr