Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

 

 

16ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε εδω τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων

15ος Αγώνας Δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ο 15ος Αγώνας Δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος διοργανώθηκε από την Επιτροπή Αθλητισμού Ηρακλείου και τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής - Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ). Ο αγώνας πραγματοποιείται  από το 2002 και συνδέει τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης από τα κτίρια της Κνωσού στα κτίρια στις Βούτες, η διαδρομή του περνώντας  από το κέντρο του Ηρακλείου υπενθυμίζει στους κατοίκους της Πόλης μας,  ότι η άσκηση και ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής. Επίσης αποτίνει φόρο τιμής στα θύματα της εξέγερσης του Ε.Μ. Πολυτεχνείου που σηματοδότησε την επιστροφή της χώρας μας στην Δημοκρατία, υπενθυμίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι το Ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι θεματοφύλακας της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Πρώτος άνδρας τερμάτισε ο Σηφάκης Μανώλης (Αφορδακός Team) σημειώνοντας χρόνο 42’ 46’’ και πρώτη γυναίκα η  Μαρίνα Αχλάτη  (Αφορδακός Team) που σημείωσε χρόνο 50’ 23’’.

Η Επιτροπή Αθλητισμού εκφράζει τις ευχαριστίες του, στους άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, την Εθελοντική βοήθεια με μοτοσικλέτες Vstrom Greek Riders για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ Ηρακλείου για την  βοήθεια τους στην  υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Τέλος ευχαριστεί τους χορηγούς, τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής- Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου – ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την Cretan Bites για τις χειροποίητες μπάρες δημητριακών, τα Νερά Ρούβας και το Ζαχαροπλαστείο του Στέφανου Αντωνάκη.

Ευχαριστίες ανήκουν και στους εθελοντές και εθελόντριες που βοηθούν στην διεξαγωγή του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες  σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και την κάλυψη του αγώνα και τέλος ευχαριστεί την Ομάδα Φοιτητικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ο.Φ.Ε.Α.Κ), για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση στους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου .

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων για κάθε ενδιαφερόμενο θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του αγώνα  http://unisport.uoc.gr/race-uni/results


 

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα δίδονται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο 2810 54 52 30 (κ. Στέλιος Ζαχαριουδάκης). 

e-mail επικοινωνίας : unisport@admin.uoc.gr