Δήλωση Συμμετοχής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στον 14ο Αγώνα Δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης και στον Αγώνα Δρόμου "Γύρος της Πανεπιστημιούπολης" να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους. H δήλωση συμμετοχής πριν τον αγώνα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης σελίδας (δείτε το τέλος του παρόντος) μέχρι την Παρασκευή 09/12/2016 ώρα 15:30.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Αγώνα Δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης (12.6 km) θα μπορούν να γίνονται επίσης στον χώρο του τερματισμού του αγώνα (μπροστά στα κτήρια της Ιατρικής Σχολής στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών) μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι η μετάβαση των αθλητών στο σημείο εκκίνησης (μπροστά στα Κτήρια της Πρυτανείας στην Πανεπιστημιούπολη Κνωσού) θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τον χώρο της αφετηρίας στις 08.20. Δηλώσεις συμμετοχής στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα θα είναι εφικτές μόνο ανάμεσα στις 08.40 - 08.50.

Παρακαλούνται οι αθλητές για την δική τους διευκόλυνση αλλά και για την διευκόλυνση της διεξαγωγής του αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά πριν τον αγώνα, είτε στον χώρο του τερματισμού όπως περιγράφεται ανωτέρω.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου "Γύρος της Πανεπιστημιούπολης" θα μπορούν να γίνονται επίσης µια (1) ώρα πριν τον αγώνα, στον χώρο της αφετηρίας (Κτήρια Πανεπιστηµιούπολης στις Βούτες μπροστά από την είσοδο του περιβάλλοντος χώρου της Ιατρικής).

Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του e-mail : unisport@admin.uoc.gr με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Κρήτης (Προϊστάμενος κ..Στέλιος Ζαχαριουδάκης τηλ. 2810545230).

 

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής