Καλαθοσφαίριση: Το Τ. Ε. Υπολογιστών πρωταθλήτρια ομάδα στο εσωτερικό πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2013

 

 

Με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα, στις 28-5-13, έπεσε η αυλαία του εσωτερικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13, μετά από ένα ενδιαφέροντα σε εξέλιξη και αγωνιστικής ποιότητας αγώνα και με αρκετούς  φοιτητές και φοιτήτριες στις εξέδρες του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου, οι οποίοι έδιναν ένα όμορφο τόνο υποστήριξης και αθλητικής πίστης για την νίκη του τμήματος τους, το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών επικράτησε της ομάδος του Τμήματος Βιολογίαςμε σκορ  77-52.

Στον μικρό τελικό η ομάδα του Τμήματος της Φυσικής κέρδισε την ομάδα του Τμήματος Χημείας με σκορ 64-37.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν όλα τα τμήματα της Σχολής θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών καθώς και η Σχολή Επιστημών Υγείας. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 32 αγώνες με όλες τις συμμετέχοντες ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους και οι τέσσερεις πρώτες να προκρίνονται για τους ημιτελικούς αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών καθώς επίσης και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο  εσωτερικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.