Κλήρωση των Ομίλων για το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

2012

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων για το εσωτερικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των τμημάτων της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Στο  πρωτάθλημα συμμετέχουν δέκα επίσημες ομάδες τμημάτων και συγκεκριμένα, το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, η Ιατρική Σχολή, το Τμήμα  Βιολογίας, το Τμήμα Φυσικής, το Τμήμα Χημείας, το Τμήμα Μαθηματικών, το Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, το Τμήμα Επιστήμης Τεχνολογίας Υλικών καθώς και δύο ομάδες μεταπτυχιακών φοιτητών από τα τμήματα της Φυσικής και της Επιστήμης Υπολογιστών. 

Οι αγώνες θα διεξάγονται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου κάθε Tρίτη και Πέμπτη με ώρα έναρξης στις 17:00μμ και 18:30μμ.και θα διαιτητεύονται απο επίσημους διαιτητές του συνδέσμου Ηρακλείου.

Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τέσσερεις πρώτες ομάδες και στην συνέχεια παίζουν, ο πρώτος του Α΄ Ομίλου με το τέταρτο του Β΄ Ομίλου και ο δεύτερος του Α΄ Ομίλου με τον τρίτο του Β΄ Ομίλου και ο  πρώτος του Β΄ Ομίλου με το τέταρτο του Α΄ Ομίλου και ο δεύτερος του Β΄ Ομίλου με τον τρίτο του Α΄Ομίλου, οι νικητές προκρίνονται για τους ημιτελικούς αγώνες. 

Α΄ Όμιλος

Β΄ Όμιλος

Τ.Ε. Υπολογιστών

Ιατρική

Βιολογικό

ΜτΠχ. Φυσικής

ΜτΠχ. Τ.Ε. Υπολογιστών

Χημικό

Φυσικό

Μαθηματικό

Τ.Ε. Μαθηματικών

Τ.Ε.Τ. Υλικών