Ποδόσφαιρο : Το τμήμα της Ιατρικής κατέκτησε το εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2012-13

Το τμήμα της Ιατρικής  στέφθηκε πρωταθλήτρια  ομάδα του εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2012-13 κερδίζοντας στον τελικό του πρωταθλήματος το τμήμα του Μαθηματικού με σκορ 4-2!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές φάσεις στις εστίες και από τις δύο ομάδες και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου στην περιοχή του Α. Ιωάννη την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013. 

Η ομάδα του τμήματος της Ιατρικής προηγήθηκε στο σκορ από νωρίς με τον Μιχάλη στο δέκατο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καλεντάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο είκοσι επτά ο Γκουτσέλης μείωσε για το Μαθηματικό  σε 2-1. Στην επανάληψη του αγώνα ο Καλεντάκης στο σαράντα πέντε  ανέβασε το σκορ σε 3-1 για την Ιατρική, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μιχαλακόπουλος σημείωσε το 4-1. Το τελικό 4-2 σημείωσε ο Μουλιάτος δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν οι ομάδες των τμημάτων : Ιατρικής, Φυσικής, Μαθηματικού, Τ.Ε. Μαθηματικών, Τ.Ε.Τ. Υλικών και του τμήματος Τ.Ε. Υπολογιστών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου στον Άγιο Ιωάννη με πλαστικό χλοοτάπητα.

Ιατρική: Λαλιώτης, Σιαμπάνος, Καραγεώργος, Ρόκας, Καχριμανίδης, Μιχαλακόπουλος, Καλεντάκης, Οικονόμου, Μιχάλης, Ανυφαντάκης, Νεόπουλος

Μαθηματικό: Πουρναράς, Κάλφας, Ζαμπάρας, Φούρκας, Φιλίππου, Κονιδάκης, Βασιλάκης, Γκουτσέλης, Σισμανίδης, Τσουρέκας, Μουλιάτος