11ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης - Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η Επιτροπή Αθλητισμού Ηρακλείου  διοργανώνει τον “11ο Αγώνα Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης" στην διαδρομή κτήρια Πανεπιστημίου Κνωσού - κτήρια Πανεπιστημίου Βουτών απόστασης 12.6 km. καθώς επίσης και αγώνα δρόμου 3 km, περιμετρικά των κτηρίων της Πανεπιστημιούπολης Βουτών. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2013.

 Ο πρώτος αγώνας σε απόσταση 12.6 km θα ξεκινήσει στις 09:00 πμ μπροστά από τα Λευκά κτήρια του Πανεπιστημίου στην Κνωσό και οι αθλητές θα ακολουθήσουν την διαδρομή Λ. Κνωσού, Λ. Δημοκρατίας, Πλατεία Ελευθερίας, Λ. Δικαιοσύνης, Λ. Καλοκαιρινού, Λ. 62 Μαρτύρων, Κόμβος Γιόφυρο, Δρόμος προς ΠΑΓΝΗ – Πανεπιστημιούπολη Βουτών. Ο δεύτερος αγώνας σε απόσταση 3 km θα ξεκινήσει στις 10:30 πμ μπροστά από τον χώρο στάθμευσης της Ιατρικής Σχολής.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά  μέσω της ιστοσελίδας http://race.edu.uoc.gr καθώς επίσης και μέχρι μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο τερματισμού στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών. Η μετάβαση των αθλητών από τον χώρο του τερματισμού στην αφετηρία θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 08:20 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του αγώνα http://race.edu.uoc.gr. Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο κ. Στέλιο Ζαχαριουδάκη στο τηλέφωνο 6944 187 559  η  στο fax: 2810 545 247,

Για την Επιτροπή Αθλητισμού Ηρακλείου

Στέλιος Ζαχαριουδάκης