Προκήρυξη 1oυ Τουρνουά Χριστουγέννων 2007

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο προκηρύσσει το 1ο τουρνουά Χριστουγέννων για φοιτητές και εργαζόμενους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στα παρακάτω αθλήματα: Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ - Πονγκ), Πετοσφαίρισης, Σκάκι και Κολύμβησης.

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Μετά από κλήρωση οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα απλού αποκλεισμού (νοκ-άουτ), στα τρία (3) νικηφόρα σέτ των 11πόντων. Θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες για φοιτητές-τριες και εργαζόμενους.

Πρόγραμμα αγώνων Επ. Αντισφαίρισης

10.00πμ.        κλήρωση αγώνων

11.00πμ         έναρξη αγώνων

Πετοσφαίριση

Μετά από κλήρωση, οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα απλού αποκλεισμού (νοκ-άουτ), στα δύο (2) νικηφόρα σέτ των 25πόντων. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι ομάδες να έχουν στην  σύνθεση τους (δεν είναι δεσμευτικό μια ομάδα να έχει 12παίκτες) τουλάχιστον δυο γυναίκες και οι οποίες θα παίζουν ταυτόχρονα στην βασική ομάδα (άνδρες και κατά ελάχιστο δύο γυναίκες). Οι ομάδες μπορεί να αποτελούνται είτε μόνο από φοιτητές ή μόνο από εργαζόμενους ή  μεικτές ομάδες  (φοιτητών και εργαζομένων).

Πρόγραμμα αγώνων Πετοσφαίρισης

10.00πμ.        κλήρωση αγώνων

11.00πμ         έναρξη αγώνων

Σκάκι

Ελβετικό σύστημα 5γύρων με χρόνο σκέψης για κάθε παίκτη 30λεπτών. Στους αγώνες θα υπάρχουν κατηγορίες φοιτητών, φοιτητριών, εργαζόμενων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Πρόγραμμα

10.00πμ.        κλήρωση αγώνων

11.00πμ         έναρξη αγώνων

Κολύμβηση

Αγώνες 50μέτρων σε όλα τα κολυμβητικά στυλ (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα) φοιτητών και εργαζομένων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πανεπιστημιακό κολυμβητήριο και θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες για φοιτητές και εργαζόμενους.

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στους αγώνες κολύμβησης είναι ο συμμετέχων να έχει κάρτα μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.  

 Πρόγραμμα αγώνων Κολύμβησης

10.00πμ         Προθέρμανση

10.30πμ         50ελεύθερο φοιτητών-τριών

11.00πμ         50ύπτιο φοιτητών-τριών

11,30πμ         50 πρόσθιο φοιτητών-τριών

12.00πμ         50πεταλούδα φοιτητών-τριών

12.30μμ          50μ εργαζομένων ανεξαρτήτου στυλ

13.00μμ          4x25 μεικτή ομαδική

13.30μμ          4x25 ελεύθερη ομαδική

(στις σκυτάλες δεν  υπάρχει  περιορισμός συμμετοχής φοιτητών - φοιτητριών π.χ. δύο φοιτητές και δύο φοιτήτριες η τρεις φοιτητές και μια φοιτήτρια ή  το αντίθετο  )

Σε όλους τους συμμετέχοντες στο Τουρνουά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής

Ημερομηνία δηλώσεων, έως 06/12/2007

Ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά, 08/12/2007 και ώρα έναρξης 10.00πμ

Προϋποθέσεις συμμετοχής:  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές και εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ και ΕΝΙΣΑ, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν κάρτα μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Τα μη μέλη συμμετέχουν με  δική τους  ευθύνη υπογράφοντας σχετική δήλωση για την ιατρική τους κατάσταση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου στις Βούτες,  το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: http://race.edu.uoc.gr/Gym  

Δηλώσεις συμμετοχής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στις Βούτες ή στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στην Κνωσό (Λ219) ή στο email: unisport@admin.uoc.gr

 

Για την Επιτροπή λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Στέλιος Ζαχαριουδάκης

ΕΕΔΙΠ Ι - καθ. Φυσικής Αγωγής