Προκήρυξη Εσωτερικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης 2016

 Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου προκηρύσσει  το  εσωτερικό πρωτάθλημα πετοσφαιρισης για το ακαδημαϊκό έτος 2016 μεταξύ των τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα τμήματα του Ηρακλείου είτε ,

α. ως η επίσημη ομάδα του τμήματος, ή
β. ως μεικτή ομάδα, από φοιτητές και φοιτήτριες διαφορετικών τμημάτων.

Το πρωτάθλημα θα είναι μεικτό και οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν το λιγότερο  δύο (2) κορίτσια στην σύνθεση τους και τα οποία θα είναι και καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα στην αρχική εξάδα.
Οι παίκτες – φοιτητές κάθε τμήματος για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι μέλη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου η να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, (αίτηση, δυο φωτογραφίες, βεβαίωση από ειδικευμένο γενικό ιατρό, καθώς και βεβαίωση σπουδών). Χωρίς την κάρτα μέλους δεν θα επιτρέπεται η συμμέτοχη στο πρωτάθλημα.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίζει δύο άτομα/παίκτες (τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) τα οποία θα είναι  υπεύθυνοι για την επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Πετοσφαίρισης και θα διαιτητεύονται από αξιολογημένους διαιτητές του τοπικού συνδέσμου Ηρακλείου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: http://unisport.uoc.gr Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες έως τις  18- 12- 2015 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: unisport@admin.uoc.gr

 Υ.Γ. θερμή παράκληση οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα να μεριμνήσουν ώστε τα αθλητικά παπούτσια τους να είναι ειδικά για παρκέ.

Στέλιος Ζαχαριουδάκης - Υπεύθυνος πρωταθλήματος