Προκήρυξη Εσωτερικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης 2018-19

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018-19

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου προκηρύσσει  Εσωτερικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 μεταξύ των Τμημάτων της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και της Ιατρικής Σχολής.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Τμήματα με την επίσημη ομάδα τους.

Το Εσωτερικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με μεικτό σύστημα παικτών-τριών και οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν στην σύνθεση τους το λιγότερο  δύο (2) κορίτσια και τα οποία θα παραμένουν και καθ όλη την διάρκεια του αγώνα στην αρχική εξάδα. Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξάγονται στα δύο (2) νικηφόρα σετ  και οι ημιτελικοί - τελικοί αγώνες στα τρία (3) νικηφόρα σετ

Οι παίκτες-τριες – φοιτητές κάθε Τμήματος για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι μέλη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου η να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Χωρίς την κάρτα μέλους δεν θα επιτρέπεται η συμμέτοχη στο Πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα υποχρεούται να ορίσει ένα (1) παίκτη-τρια για να διαιτητεύει αγώνες του Πρωταθλήματος μετά από τον ορισμό τους, που θα πραγματοποιεί η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος. Επίσης οι ομάδες θα δηλώσουν δύο (2) παίκτες-τριες (τηλέφωνο & ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) οι οποίοι θα είναι  υπεύθυνοι για την επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Πετοσφαίρισης. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: http://unisport.uoc.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες έως τις  20- 11- 2018 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: unisport@admin.uoc.gr

Υ.Γ. θερμή παράκληση οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα να μεριμνήσουν ώστε τα αθλητικά παπούτσια τους να είναι ειδικά για παρκέ.

 

Στέλιος Ζαχαριουδάκης

Ε.Ε.Π.-καθ. Φυσικής Αγωγής

Υπεύθυνος του Εσωτερικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης