Προκήρυξη – Εσωτερικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2018-19

Μάι 7, 2018 | Γενικές Ανακοινώσεις, Εσωτερικά Πρωταθλήματα | 0 Σχόλια

Ηράκλειο 09-10-2018

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018-19

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο προκηρύσσει  το  εσωτερικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης για το ακαδημαϊκό έτος 2018 -19 μεταξύ των τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο. Δικαίωμα συμμετοχής στο εσωτερικό πρωτάθλημα έχει:

η  επίσημη ομάδα κάθε τμήματος της Σ.Θ.Τ.Ε. & της Iατρικής Σχολής .

Οι παίκτες – φοιτητές κάθε τμήματος για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι μέλη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου η να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, (αίτηση, δυο φωτογραφίες, βεβαίωση από ειδικευμένο γενικό ιατρό, καθώς και βεβαίωση σπουδών). Χωρίς την κάρτα μέλους δεν θα επιτρέπεται η συμμέτοχη στο πρωτάθλημα.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από οκτώ (8) παίκτες του ιδίου τμήματος, οι  οποίοι θα δηλωθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σε κάθε  δήλωση ομάδος θα πρέπει να ορίζονται δύο άτομα/παίκτες (τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) τα οποία θα είναι  υπεύθυνοι για την επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης και θα διαιτητεύονται από αξιολογημένους διαιτητές του τοπικού συνδέσμου Ηρακλείου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: https://unisport.uoc.gr

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες έως τις  22- 10- 2018 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: unisport@admin.uoc.gr

Το Εσωτερικό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Υ.Γ. θερμή παράκληση οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα να μεριμνήσουν ώστε τα αθλητικά παπούτσια τους να είναι ειδικά για παρκέ.

Στέλιος Ζαχαριουδάκης  Κ.Φ.Α. – Υπεύθυνος Εσωτερικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

Νέα - Ανακοινώσεις