Ανακοίνωση

Οκτ 4, 2021 | Γενικές Ανακοινώσεις | 0 Σχόλια

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο βρίσκεται (έχουν κατατεθεί τα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Ηρακλείου ) στο στάδιο της οριστικής αδειοδότησης λειτουργίας του και ως εκ τούτου η ακριβής ημερομηνία επαναλειτουργία υπολογίζεται στις αρχές του 2022. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν με την έναρξη λειτουργίας του.

Το Παν. Γυμναστήριο έχει αναπτύξει σύστημα κρατήσεων με ομαδοποιημένες ώρες προπόνησης για τους χρήστες του. Οι  αθλούμενοι θα έχουν την δυνατότητα  για μία ώρα προπόνησης ανά εγκατάσταση (Πισίνα, Βάρη, Γήπεδο Αθλοπαιδιών). Ο ανώτερος επιτρεπόμενος αριθμός αθλουμένων ορίζεται βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ.
Η συνολική διάρκεια χρήσης  ανά ομάδα αθλούμενων είναι 1 ½ ώρες (Προπόνηση -ντους  αθλούμενων – απολύμανση) και στην συνέχεια θα εισέρχονται οι επόμενοι αθλούμενοι. Επίσης υπάρχει περιορισμός στις προπονήσεις, με μέγιστό της τρείς προπονήσεις την εβδομάδα, ανά αθλούμενο, ο όποιος θα μπορεί να κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του Γυμναστηρίου για δύο εβδομάδες.

Στο Γυμναστήριο βάση των τελευταίων ανακοινώσεων θα εισέρχονται, εμβολιασμένοι, νικήσαντες και οι ανεμβολίαστοι με αρνητικό rapid test 48 ωρών. Στους κοινόχρηστούς χώρους η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.


Μ΄ εκτίμηση
Στέλιος Ζαχαριουδάκης
ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Νέα - Ανακοινώσεις